Cégünk

A SporSoft Kft. 1997-ben alakult számítástechnikai, szoftverfejlesztő cég. Elsődleges feladatunk a SeptoWin vállalatirányítási rendszer fejlesztése, de ezen tevékenység mellett vállalunk egyedi szoftverfejlesztést, komplex informatikai rendszerek tervezését és szállítását, valamint -több könyvelőirodával együttműködve - a kihelyezett számlázómudulunkhoz könyvelési szolgáltatást vállalunk.
assignment

Fejlesztés

Termékünket, a SeptoWin ERP-rendszert, folyamatosan fejlesztjük a gazdasági szabályzók és a technológia változásának megfelelően, ügyfeleink észrevételeinek figyelembe vételével.

track_changes

Bevezetés

Túl a fejlesztésen, a termékünk értékesítésével és bevezetésével is foglalkozunk. Magasan képzett szakembereink közel 100 elégedett ügyfélnél implementálták szoftverünket.

face

Üzemeltetés

Bevezetett rendszereinkhez biztosítjuk a gondtalan üzemeltetés lehetőségét ügyfeleink számára, illetve az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelően egyedi megoldásokkal bővítjük a szoftvert.

Ahol a csodák történnek !

Az irodánk második otthonunk, itt dolgozik fejlesztő csapatunk annak érdekében, hogy minél magasabb szinvonalú terméket és értéket tudjuk adni felhasználóinknak.

Raised Image
Raised Image
Raised Image
Raised Image

Maradjunk kapcsolatban!

Küldje el üzenetét és mi válaszolunk, amint lehetséges !

és köszönjük, hogy időt szánt ránk.